Chat with us, powered by LiveChat

Depositphotos

Pro zájemce vytváříme personalizované nabídky partnerství s Depositphotos. S námi můžete mít vy i vaše komunita spolehlivý zdroj fotografií, videí, vektorů a ilustrací. Tento program je ideální pro ty, kteří pracují ve vzdělávacím sektoru, neziskové organizaci, s kreativními komunitami i pro ty, kteří mají zájem o sponzorství.
Naším posláním je podporovat kreativce po celém světě, povzbuzovat je k co nejlepší práci a být užitečným zdrojem a nástrojem pro realizaci všech druhů projektů.

Co nabízíme:

Rádi vaši přihlášku ověříme a ozveme se vám s osobním plánem od Depositphotos, abychom zjistili, co vám můžeme v rámci našeho partnerství nabídnout. Váš vlastní plán bude brát v úvahu povahu vašeho podnikání a cíle, se kterými vám můžeme nejlépe pomoci.

Přístup k 600 000 vizuálům z knihovny Depositphotos: obrázky, vektory a videa.
Sleva na jakékoli předplatné Depositphotos pro vás, vaše studenty nebo vaši komunitu.
Možnost bezplatných časově omezených zkoušek s Depositphotos.

Jak můžeme pomoci:

Je důležité mít správné nástroje pro tvorbu. Díky Depositphotos mohou studenti, neziskové organizace a kreativní komunity mít přístup ke knihovně milionů vizuálů, které pokryjí všechny základní potřeby vizuálním obsahem. Podívejte se, jak můžeme pomoci:

Sektory vzdělávání Nezisková organizace Kreativní komunity Sponzorství událostí a další

Studenti mají často úkoly, kdy k podpoře své vize potřebují nejen inspiraci, ale také kvalitní obsah. S námi mohou vaši studenti pokrýt všechny své potřeby licencovaným vizuálním obsahem. Můžeme nabídnout vašim studentům bezplatné zkušební období s Depositphotos a speciální nabídky slev, které jim pomohou realizovat všechny druhy projektů.

Bez ohledu na to, co podporujete, rádi vám s tím pomůžeme. Vaše organizace se vždy může spolehnout na dostupnost správných nástrojů pro úkoly, které vyžadují vizuály. Členové vaší organizace mohou mít přístup k bezplatným zkušebním verzím a získat speciální nabídky slev od Depositphotos.

Mnoho kreativních komunit pracuje na motivování ostatních, aby svou kreativitu prosazovali soutěžemi a výzvami. Můžeme poskytnout všechny potřebné vizuály, abychom pomohli členům vaší komunity vytvářet a sdílet jejich nápady se světem. Získejte přístup k celé knihovně zdarma stock fotografií, bezplatných zkušebních období a slev. Kromě toho můžeme také podpořit vaše soutěže.

Pokud se vaše mise na podporu kreativity shoduje s tou naší, rádi podpoříme vaše akce, poskytneme vám přístup k obsahu pro různé typy akcí, poskytneme ceny od Depositphotos a budeme vás podporovat při konferenčních přednáškách a prezentacích.

Typy partnerských příležitostí:

Speciální nabídky a slevy pro studenty
Vizuály pro kurzy a další propagační materiály
Partnerství pro kreativní offline projekty
Fotografie a videa pro blogy kreativního průmyslu
Sponzorování společných online a offline akcí
Přístup k 600 000 vizuálům z knihovny Depositphotos: obrázky, vektory a videa.
Sleva na jakékoli předplatné Depositphotos pro vás, vaše studenty nebo vaši komunitu.
Možnost bezplatných časově omezených zkoušek s Depositphotos.


Odpovězte na několik otázek a získejte svou přizpůsobenou nabídku

Vyplňte přihlášku do Partnerského programu pro vzdělávání. Zadejte základní informace o své organizaci a nechte nám své kontaktní údaje.